Inspiraties

Talens | Pantone Vol Mogelijkheden

Royal Talens kondigt met trots een kleurrijke samenwerking aan met Pantone. Waar Pantone bekend staat om haar universele kleurentaal, staat Talens bekend om haar hoogwaardige inkten. Om deze grote krachten te combineren hebben we besloten een unieke collectie producten te creëren waarmee kunstenaars en ontwerpers in Pantone kleuren kunnen werken.

De Talens | Pantone collectie bestaat uit markers en marker inkten in 108 levendige Pantone kleuren en vier art pads met ons speciale marker papier in verschillende formaten. Alle kleuren in de collectie zijn zorgvuldig geformuleerd, aangepast en getest door Talens en goedgekeurd door Pantone. De producten zijn niet alleen goedgekeurd, maar ook mede ontworpen door Pantone.

De markers en marker inkten bevatten gepigmenteerde inkt op waterbasis, gebaseerd op het Pantone Matching System. Nu kun je dus schetsen, tekenen en ontwerpen in Pantone kleuren! Wij zijn het enige merk ter wereld dat echt kan beweren: the color you sketch is the color you get.

How to: Decoreer je eigen borden

Kunnen jouw witte borden wel wat meer kleur gebruiken? Bekijk deze pagina en maak met een handige video mooie kleurrijke borden!

How to: Toepassen van Tie Dye verf

Altijd al willen werken met Tie Die verf en bijvoorbeeld een eigen shirt willen maken, maar je weet niet hoe je te werk moet gaan? Aan de hand van een handige video leggen wij je uit hoe je de Tie Die verftechniek toepast. Lees en kijk snel verder.

How to: Pimp oude fotolijstjes met Vintage krijtverf en Craquelé medium van Talens

Jouw oude fotolijstjes pimp je met Talens. Vintage krijtverf en Craquelé medium zijn twee hulpmiddelen die hier perfect bij helpen. Samen met een video laten wij op deze pagina zien waarom!

How to: Decoreer jouw kussensloop met Talens textielverf

Jouw eigen kussensloop maken? Op deze pagina vertellen wij jou hoe. Met behulp van een handige video en Talens textielverf, maak jij een unieke kussensloop!

How to: Decoreer jouw glazen waxinelichthouders met Talens Glas & Porselein

Decoreer jouw glazen waxinelichthouders met Talens Art Creation Glas & Porselein. Zo geven de waxinelichthouders niet alleen 's avonds sfeer, maar ook overdag! Met behulp van een handige video laten we je zien hoe je dit kunt doen.

How to: Maak een hippe vakantietas!

Een unieke tas maken voor op vakantie? Met een beetje hulp van Talens Art Creation Indoor & Outdoor en Metallic is dat een eitje. Samen met een video laten wij op deze pagina zien hoe!

How to: Bloempotten decoreren met Talens Art Creation

Krijgt jouw tuin of huis al mooi kleur door de bloeiende bloemen? Voeg nog meer kleur toe door de bloempotjes te decoreren met Talens Art Creation! Op deze pagina laten we met behulp van een video zien hoe je dit doet.